Facebook Pixel Εσύ άργησες, Πέτριτς!
| 2014-05-16 00:24:00

Εσύ άργησες, Πέτριτς!

Εσύ άργησες, Πέτριτς!

Τελικά, οι δυο στους τρεις πράσινους Κροάτες τα κατάφεραν να είναι στην προεπιλογή για το μουντιάλ, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.  

Κι αναφερόμαστε στο Σίλντενφελντ και τον Πράνιτς που είχαν μια καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό και είναι μέσα στα πλάνα της εθνικής για το παγκόσμιο κύπελλο.

Αυτός που δεν πρόλαβε ήταν ο Πέτριτς. Το πάλεψε, αλλά άργησε να πάει στον Παναθηναϊκό με συνέπεια να τρέχει και να μην προλαβαίνει.

Οι δυο τραυματισμοί που είχε, μάλιστα, τον φέρανε τελικά πολύ πίσω, έτσι ώστε να μην δείξει κάτι ούτε στον β’ γύρο, ούτε στα πλέι οφ, ώστε να κληθεί στην εθνική. Έκανε μια, δυο δυνατές εμφανίσεις, αλλά μέχρι εκεί.

Ο Σίλντενφελντ και ο Πράνιτς, λοιπόν, που έκαναν κανονικά την προετοιμασία τους και ξεκίνησαν από την αρχή της περιόδου, έπιασαν τον στόχο τους να διεκδικούν θέση για το μουντιάλ.

Ο Πέτριτς που ήρθε αργότερα στην Ελλάδα, δεν πρόλαβε. Αν είχε κι αυτός πάει στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι, τότε θα είχε, λογικά, περισσότερες πιθανότητες για να βάλει τις βάσεις με μεγαλύτερη ηρεμία για το Ρίο. Είναι, εξάλλου, κοινά αποδεκτό ότι πρόκειται για ποιοτικό παίκτη.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags