Facebook Pixel Χαμός με τη χειρονομία Σάλπι!
| 2014-05-17 23:34:00

Χαμός με τη χειρονομία Σάλπι!

Χαμός με τη χειρονομία Σάλπι!

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η χειρονομία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής φορ αποδοκιμάστηκε έντονα από λίγους φίλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν στην άδεια Τούμπα, ενώ κάποιος από αυτούς φέρεται να του φώναξε να βγάλει τη φανέλα και να βάλει αυτή του Παναθηναϊκού. Ο Σάλπι απάντησε σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πραγματικός χαμός!

Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να ζητήσουν το λόγο από τον ποδοσφαιριστή. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος έγινε δέκτης παραπόνων για τη συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη.

"Τι πράγματα είναι αυτά, δεν μπορεί να μας υψώνει το δάχτυλο. Είναι επαγγελματίας και πρέπει να κλείνει τα αυτιά του όσο αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ", είπαν κάποιοι οπαδοί, με τον Βρύζα να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή: "Είναι άνθρωπος. Πριν λίγες μέρες κάποιος τον έφτυσε στα μούτρα και σίγουρα τον επηρέασε".

Οι οπαδοί υπενθύμισαν στον Βρύζα ότι στο παρελθόν κι αυτόν τον έβριζαν, αλλά δεν αντέδρασε ποτέ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags