Facebook Pixel Χειρονομία Σαλπιγγίδη και «συγγνώμη»!
| 2014-05-18 00:33:00

Χειρονομία Σαλπιγγίδη και «συγγνώμη»!

Χειρονομία Σαλπιγγίδη και «συγγνώμη»!

Ο «Σάλπι» παραδέχθηκε πως έκανε χειρονομία, όμως ξεκαθάρισε πως ήταν για έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι έγινε και την εξήγηση που έδωσε ο Μακεδόνας επιθετικός.

Θέμα από... το πουθενά προέκυψε στον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους λίγους φιλάθλους που ήταν στην τιμωρημένη Τούμπα και «απάντησε» σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πραγματικός χαμός!

Οι φίλαθλοι τον περίμεναν απέξω και έκαναν τα παράπονά τους στον Ζήση Βρύζα, ενώ ο «Σάλπι» με δήλωσή του στο σάιτ της ΠΑΕ ζήτησε συγγνώμη, εξήγησε πως απευθυνόταν σε έναν μεμονωμένο φίλαθλο και τόνισε πως πάντα σέβεται τον κόσμο του ΠΑΟΚ ό,τι και αν ακούει από την εξέδρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Σχετικά με τη σημερινή παρεξήγηση μετά το τέλος τους ματς, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε στο paokfc.gr τα εξής:

“Σε όλη μου την πορεία στο ποδόσφαιρο δεν έχω αντιδράσει σε ότι κι αν ακούω από την κερκίδα, ακριβώς από σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η σημερινή μου αντίδραση πάνω στην ένταση ενός παιχνιδιού ήταν απέναντι σε κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο που με έβριζε χυδαία, παρόλα αυτά αναγνωρίζω ότι και αυτό ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags