Facebook Pixel Τι ενώνει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;
| 2014-05-20 19:42:00

Τι ενώνει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Τι ενώνει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να γίναμε μάρτυρες έντονων αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο σύλλογων, ωστόσο υπάρχει κάτι για το οποίο ενώνουν τις δυνάμεις τους...

Η Σερβία, όπως και η Βοσνία, δοκιμάζονται από τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και έναν αιώνα, που έχουν ως τραγικό απολογισμό 45 νεκρούς. Χιλιάδες άτομα έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ενώ ολόκληρες πόλεις απειλούνται από την άνοδο των υδάτων.

Μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουν οι δύο χώρες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν να εκδηλώσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους με τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμάζομενο πληθυσμό.

Συγκεκριμένα, σύσσωμος ο Ολυμπιακός (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης και οπαδοί) θα συγκεντρώσουν αγαθά "πρώτης ανάγκης" για να βοηθήσουν τους κατοίκους των πόλεων της Σερβίας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειές του για βοήθεια στους πληγέντες. Με ανακοίνωσή της, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν οι οπαδοί της. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενημέρωσαν τους φίλους της ομάδας που θέλουν να βοηθήσουν για τα τις ανάγκες που υπάρχουν αλλά και για τις ώρες συγκέντρωσης.

Τελικά, μπορεί στα γήπεδα τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ να κονταροχτυπιούνται το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά τα θλιβερά επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα, ωστόσο οι δύο σύλλογοι αποδεικνύουν πως στις δύσκολες στιγμές και θέλουν και μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναδείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags