Facebook Pixel Δεν έχει λήξει το θέμα Μανιάτη - Κατσουράνη!
| 2014-05-21 22:26:00

Δεν έχει λήξει το θέμα Μανιάτη - Κατσουράνη!

Δεν έχει λήξει το θέμα Μανιάτη - Κατσουράνη!

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το θέμα με τους δύο διεθνείς να παρουσιάστηκε ως λήξαν ενόψει Μουντιάλ, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Πού βρίσκεται το "αγκάθι";

Η ένταση που κληρονόμησαν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και το επεισόδιο του Κώστα Κατσουράνη με τον Γιάννη Μανιάτη στη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου στην Τούμπα, δεν αποτελούν κομμάτι της ιστορίας. Όπως διέρρευσε, το θέμα δεν έχει λήξει, ούτε για τον αρχηγό των πρωταθλητών ούτε φυσικά για τους ερυθρόλευκους.

Στις πρώτες προπονήσεις της Εθνικής μας στον Άγιο Κοσμά, ο Μανιάτης δεν έχει συνομιλήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος;

Οι διεθνείς του Δικεφάλου ενσωματώνονται την Πέμπτη στην προετοιμασία της "γαλανόλευκης", λόγω έξτρα άδειας από τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα. Έτσι, Μανιάτης και Κατσουράνης δεν είχαν μέχρι τώρα κάποια προσωπική επαφή ως συμπαίκτες υπό της σκέπη της Εθνικής. Παράλληλα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν συγκάτοικος του Κατσουράνη στις αποστολές της "γαλανόλευκης", πλέον μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τον συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους, Ανδρέα Σάμαρη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο Φερνάντο Σάντος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε πάρει θέση για τη διαμάχη Κατσουράνη - Μανιάτη. "Εννοείται ότι είδα τα επεισόδια και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Όχι επειδή αυτό είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές διεθνείς παίκτες, αλλά κι επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια επεισόδια γενικότερα. Δυστυχώς τέτοια πράγματα βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα και δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Όσο για τη διαμάχη αυτή, δεν υπάρχει θέμα πλέον, έχει επιλυθεί κι αυτή τη στιγμή ούτε που με απασχολεί. Αυτό δεν υφίσταται ως θέμα. Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει κανείς τι εννοούμε με αυτό. Όποιος δεν θέλει", δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη: "Μίλησε ο προπονητής, το θέμα έχει τελειώσει και δεν υπάρχει κανένα θέμα στην Εθνική. Παίζουμε ποδόσφαιρο, υπάρχουν νεύρα και θα πρέπει ο ένας να καταλαβαίνει τον άλλον. Είναι ένα οικογενειακό θέμα. Μπορεί να έχει λυθεί και να μην το γνωρίζετε. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο, είναι ασήμαντο. Με τον Γιάννη (σ.σ. Μανιάτη) δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς συνέβη. Κάναμε λάθος, πρέπει να το παραδεχτούμε και να συνεχίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ:   Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ: Φόβος για αφαίρεση βαθμών!   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags