Facebook Pixel Η αποκάλυψη του Κατσουράνη για τον Μανιάτη!
| 2014-05-23 13:30:00

Η αποκάλυψη του Κατσουράνη για τον Μανιάτη!

Η αποκάλυψη του Κατσουράνη για τον Μανιάτη!

Νέα δήλωση του αρχηγού της Εθνικής για την περιβόητη κόντρα του με τον παίκτη του Ολυμπιακού! Τι αποκάλυψε και τι παραδέχθηκε; H απάντηση με ένα "κλικ" στο sportdog!

Στο περιθώριο του αποχαιρετηστήριου δείπνου της ΕΠΟ στην Εθνική, ο Κώστας Κατσουράνης έκανε νέες δηλώσεις για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Μανιάτη παραδεχόμενος το λάθος του.

Ο αρχηγός της Ελλάδας αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει πολλές φορές με τον παίκτη του ΠΑΟΚ για να του ζητήσει συγγνώμη ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον οι σχέσεις του είναι -"σχεδόν"- όπως πριν! 

Αναλυτικά ο Κώστας Κατσουράνης είπε τα εξής:

"Μιλήσαμε πάρα πολύ γι΄αυτό. Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής, σαν δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει να συνεχίσουμε.

Να είμαστε όλοι μαζί, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που έχω κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό οπότε θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν πριν κι όπως ήμασταν πάντα, σχεδόν."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags