Facebook Pixel Γιατί δεν κάνει δήλωση ο Μανιάτης
| 2014-05-27 21:37:00

Γιατί δεν κάνει δήλωση ο Μανιάτης

Γιατί δεν κάνει δήλωση ο Μανιάτης

ΜΕ κανένα Κατσουράνη δεν τα έχει βρει ο Μανιάτης, παρά τα όσα διαρρέουν κύκλοι προσκείμενοι στην εθνική ομάδα. Οι σχέσεις τους είναι τυπικές και τυπικές θα παραμείνουν. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού μόνο ευχαριστημένος δεν έχει μείνει από τις δηλώσεις που έκανε ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα. Και όλοι στους κόλπους της εθνικής ομάδας ξέρουν ότι ουσιαστικά οι δύο παίκτες δεν μιλιούνται.

Αυτό που έκανε ο Μανιάτης, όταν κλήθηκε από τους υπεύθυνους της εθνικής να συζητήσει το θέμα με τον Κατσουράνη, είναι ότι φέρεται σαν επαγγελματίας και δεν πρόκειται στην εθνική να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με τον Κατσουράνη. Θα κάνει, δηλαδή, τη δουλειά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να κάνει και... παρέα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Για τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού όσα του έκανε και του είπε ο Κατσουράνης στην Τούμπα, δεν ξεχνιούνται. Και δεν έχει καμία διάθεση να τα βρει μαζί του, να του μιλάει κλπ, κλπ. Απλά όσο είναι μαζί στην εθνική ομάδα, δηλαδή μέχρι και το Μουντιάλ, θα συνυπάρχουν χωρίς πολλά πολλά.

Απλά ο Μανιάτης δεν κάνει καμία δήλωση για το θέμα, πολύ απλά γιατί αν μιλήσει, πρέπει να πει δύο πράγματα: η, να πει την αλήθεια, δηλαδή ότι δεν θέλει να μιλάει στον Κατσουράνη και τότε θα γίνει άνω κάτω η εθνική παραμονές του Μουντιάλ η, να πει ψέματα, ότι δηλαδή όλα είναι καλά κι ωραία, κάτι που επίσης δεν θέλει να το κάνει.

Δεν μπορεί να ξεχάσει ο Μανιάτης ότι ο Κατσουράνης του έβρισε την ίδια του την μάνα-την οποία παρεμπιπτόντως ξέρει κιόλας ο βετεράνος διεθνής, αφού οι δύο παίκτες είχαν καλές σχέσεις...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 27/05/2014)

Πηγή: gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags