Σε ένα ισορροπημένο ματς, από πλευράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από γκολ του Μουσοντά στο 27’, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για το Βέλγιο στο 55΄. Με αντεπίθεση διαρκείας, η Ελλάδα ήρθε κοντά στην ανατροπή του ματς, με τους Κρητικό και Δεληγιαννίδη να σκοράρουν με δύο λεπτά διαφορά (59΄ και 61΄). Όμως, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από δύο τέρματα του Σκρίβερς στο 63’ και στο 89΄. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα αγωνίστηκε από το 71΄ με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Βούρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ουκρανός διαιτητής Γιάροσλαβ Κόζικ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Τζανουλίνο, Δεληγιαννίδη, Γκιγιαουμέ, Ντεντονκέρ, Ελ Μεσαουντί

Ελλάδα: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βούρος, Παντελάκης, Δεληγιαννίδης, Φούντας, Τζανουλίνος (46΄ Κρητικός), Ρούσσος (79΄ Μήλιος), Δώνης, Βέργος (74΄ Πολίμος)

Βέλγιο: Πιράρντ, Καστανιέ, Ντεναγέρ, Γιασάρ, Ελ Μεσαουντί, Μαρκέ, Γκέρκενς, Μουσοντά (79’ Χέντρικ), Ντεντονκέρ, Γκιγιαουμέ (58’ Σκρίβερς), Ντιερκ (90΄ Γκάλβεζ Λόπεζ)

Στον τελευταίο της αγώνα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τοη Ουαλία τη Δευτέρα 2/6 και ώρα 20:00.