Facebook Pixel Το φοβερό με Πέτριτς - Ψάχνει φορ ο ΠΑΟ!
| 2014-07-12 08:45:00

Το φοβερό με Πέτριτς - Ψάχνει φορ ο ΠΑΟ!

Το φοβερό με Πέτριτς - Ψάχνει φορ ο ΠΑΟ!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και για ποιον λόγο είναι πολύ πιθανό οι "πράσινοι" να ψάξουν άμεσα (και) για φορ; Η απάντηση στο κλικ... 

Όταν πριν από λίγους μήνες ο Παναθηναϊκός απέσπασε την υπογραφή του Μλάντεν Πέτριτς, άπαντες στην Ελλάδα (ακόμα και οι αντίπαλοι!) γνώριζαν και αποδέχτηκαν ότι ο Κροάτης φορ μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ στο "τριφύλλι", μπορούν να δημιουργήσουν ένα κορυφαίο δίδυμο στη γραμμή κρούσης του συλλόγου!

Ο Πέτριτς, φυσικά, στην αρχή χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, αν και από τα τέλη του περασμένου πρωταθλήματος πρόλαβε να δείξει κάποια πράγματα από την αξία του, που τον καθιέρωσαν ως έναν πολύ καλό φορ στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια. Με τον σκύλο, μάλιστα, να μαθαίνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους "πράσινους" στην προετοιμασία που γίνεται αυτό τιο διάστημα στην Πολωνία, με καθημερινή σκληρή δουλειά.

Αυτό που έφτασε, επίσης, στα αυτιά του σκύλου όμως (από ανθρώπους που βλέπουν καθημερινά την προετοιμασία της ομάδας), είναι πως ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δώσει έναν άλλον ρόλο φέτος στον Πέτριτς και όχι εκείνον του φουνταριστού. Με δεδομένη την παρουσία του Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει λίγο πιο πίσω τον Μλάντεν (με δύο επιθετικούς θα παίζει), που είναι κινητικός, γρήγορος στη μεταβίβαση και πολύ καλός για δυνατά σουτ εκτός περιοχής!

Μη φανταστείτε σε στιλ "δεκαριου", αλλά λίγο πιο πίσω από τον Μπεργκ, προκειμένου να μπερδεύει και θα βραχυκυκλώνει τις αντίπαλες άμυνες, για να φτάνει πιο εύκολα ο Παναθηναϊκός στο γκολ. Δεν σημαίνει πως αν χρειαστεί δεν θα παίζει φουνταριστός και ο Πέτριτς, αλλά σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Αναστασίου, θα παίζει λίγο πιο πίσω από τον Μπεργκ.

Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να έρθει ένας ακόμα... Πέτριτς στην ομάδα, προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις ο προπονητής. Αλλά και για την περίπτωση κάποιου μικροτραυματισμού ή τιμωρίας ενός εκ των Μπεργκ - Πέτριτς. Ίσως ο Παναθηναϊκός δηλαδή κινηθεί για έναν σέντερ φορ που να μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επιθεσης όσο και λίγο πιο πίσω, προκειμένου να υπάρχει βάθος στο ρόστερ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags