Facebook Pixel Νέο επεισόδιο για Πουλίδο!
| 2014-07-19 15:20:00

Νέο επεισόδιο για Πουλίδο!

 Νέο επεισόδιο για Πουλίδο!

Τι θα γίνει, επιτέλους, με τον νεαρό Μεξικανό;

Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν την έλευση του Πουλίδο στην Ελλάδα, δημοσιεύματα από την πατρίδα του φέρνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχει ο παίκτης με την ομάδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα από το Μεξικό, ο 23χρονος επιθετικός της Τίγκρες δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα στις σχέσεις του με τον μάνατζέρ του, Μαουρίσιο Γκαρσία Ντε Λα Βέγκα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσιεύμα, ο Πουλίδο φέρεται να μην έχει πληρώσει τους τελευταίους έξι μήνες την προμήθεια που αναλογεί στον μάνατζέρ του, με τον τελευταίο να είναι έτοιμος να προσφύγει στην πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικό.

Εκτός από αυτή την εκδοχή υπάρχει και εκείνη, σύμφωνα με την οποία, το θέμα αφορά τον εκπρόσωπο του Πουλίδο και την σχέση του με έναν τρίτο μάνατζερ που εμφανίστηκε να εκπροσωπεί τον παίκτη κατά την διάρκεια του Μουντιάλ. Σε αυτή την εκδοχή ο Πουλίδο φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει μάνατζερ.

Σε αυτή τη διαμαχή ισχυρίζονται στην πατρίδα του ότι οφείλειται και η απουσία του από τις τελευταίες προπονήσεις της Τίγκρες, όπως και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags