Facebook Pixel Πέτριτς κερνάει, Μπεργκ πίνει!
| 2014-07-19 21:29:00

Πέτριτς κερνάει, Μπεργκ πίνει!

Πέτριτς κερνάει, Μπεργκ πίνει!

Η άψογη συνεργασία του Κροάτη (σέντρα) με τον Σουηδό (κεφαλιά γκολ) ήταν ό,τι καλύτερο στο ανιαρό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Παναιγιάλειο (1-0). Τι έκανε ο Στιλ στο ντεμπούτο του.

Καλά σημάδια έδειξε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο, όπου όντας σε καλή φυσική κατάσταση νίκησε 1-0 με γκολ του Μπεργκ στο 9ο λεπτό. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις.

Από αυτό το φιλικό, το προτελευταίο πριν από τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης, οι «πράσινοι» κρατάνε την καλή «χημεία» που έχουν Μπεργκ – Πέτριτς στην επίθεση, την άμεση είσοδο του Σίλντενφελτν στην ομάδα, αλλά και το ντεμπούτο του Στιλ που έπαιξε 30 λεπτά.

Φυσικά, αξίζει να αναφερθούμε και στην παρουσία των φιλάθλων, τόσο των γηπεδούχων όσο και του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα.


Εγγύηση... Πέτριτς – Μπεργκ!

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε στο φιλικό με την ενδεκάδα των «βασικών», καθώς ο Κοτσόλης ήταν κάτω απ' την εστία, με τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας, τον Νάνο αριστερά και τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά. Στο ρόμβο του κέντρου ξεκίνησαν ο Μέντες (κόφτης), δεξιά ο Ζέκα, αριστερά ο Χουχούμης και σε ρόλο δεκαριού πίσω απ' τους Μπεργκ, Πέτριτς, ήταν ο Ατζαγκούν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» από τα πρώτα λεπτά πήραν την κατοχή, πάτησαν νωρίς – νωρίς περιοχή και στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Πέτριτς έβγαλε ωραία την σέντρα από αριστερά και ο Μπεργκ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το γρήγορο γκολ πάντως δεν... βοήθησε ιδιαίτερα στο ματς και μάλλον χάλασε κάπως τον ρυθμό, καθώς στην συνέχεια παρότι οι «πράσινοι» κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα, δεν μπορούσαν να κάνουν φάση. Έτσι λοιπόν, παρέμεινε το 1-0 μέχρι το ημίχρονο, με το «τριφύλλι» να δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση...


Ντεμπούτο Στιλ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω των βραβεύσεων Αναστασίου- Μπεργκ και Σαραβάκου και πολλές αλλαγές. Για τον Παναθηναϊκό πέρασαν στον αγώνα οι Καρέλης, Ντίνας, Σπυρόπουλος και Λαγός, με τους Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Νάνο και Κουτρουμπή να αποχωρούν. Παρά τις αλλαγές, το «τριφύλλι» στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά καλό, είχε όρεξη, κατοχή, όμως δεν απειλούσε μέχρι το τελευταίο τέταρτο. Στο 63' μάλιστα, ο Αναστασίου πέρασε στο ματς και τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Δώνη, Κλωναρίδη και Στιλ που έκανε ντεμπούτο.

Οι κινήσεις αυτές έδωσαν... ώθηση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν ήταν λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε στο φινάλε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 79' ο Ατζαγκούν κινήθηκε ωραία από τα πλάγια, μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε την σέντρα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Ρισβάνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο του Παναιγειάλιου από εξαιρετική θέση. Έτσι λοιπόν, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε...

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός (46'Μπαλτιμάς, 73' Ανδρούτσος), Σπίνουλας, Γκότσουλας (69'Σανδραβέλης), Λιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης (87' Διαμαντόπουλος), Νάστος, Μωυσίδης (58'Παπαδόπουλος), Μπούνας (58' Μπουρλάκης), Ατματζίδης, Κοιλιάρας Δ. (84' Στίκας), Κατσικοκέρης (75' Σταμόγιαννος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (63' Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής (46'Λαγός), Σίλντενφελντ (46' Ντίνας), Νάνο (46'Σπυρόπουλος), Μέντες (63' Ρισβάνης), Χουχούμης (63' Μπούρμπος), Ζέκα (63'Κλωναρίδης), Ατζαγκούν, Πέτριτς (63' Δώνης), Μπεργκ (46' Καρέλης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags