Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαϊ Λουζόν:

Για τις απουσίες της Σταντάρ:

"Δεν θα έχουμε έναν σημαντικό παίκτη στο κέντρο, ο οποίος θα μπορεί να παίξει και στα ενενήντα λεπτά, όμως γνωρίζουμε τα προβλήματα μας και θα προσπαθήσουμε να τα διαχειριστούμε. Έχουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Υπάρχουν αρκετοί ανέτοιμοι παίκτες στην ομάδα, λόγω τραυματισμών ή άλλων λόγων, όμως πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση".

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

" Μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι. Μάθαμε και από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά και την επίθεση, όμως έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα, τα οποία δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσω".

Για τις μεταγραφικές φήμες για παίκτες της Σταντάρ:

"Αυτό που μας απασχολεί είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Για το πως περιμένει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού:

" Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν σκεφτόμαστε τόσο πολύ τον αντίπαλο".

Για το αν αισθάνεται πίεση από την διοίκηση της Σταντάρ:

"Δεν αισθάνομαι πίεση. Έχω τους ίδιους στόχους με τον πρόεδρο, να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση".

Για το αν ήρθε η ώρα της Σταντάρ για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

"Είναι η ώρα για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα την Τρίτη για να πάρουμε την πρόκριση. Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και έχουμε αρκετές απουσίες, όμως θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε".

Για το αν έχει προπονηθεί η ομάδα του στα πέναλτι:

"Όχι, δεν πιστεύω στην προπόνηση των πέναλτι. Όταν χτυπάς πέναλτι, πρέπει να έχεις χαρακτήρα και προσωπικότητα. Και έχει μεγάλη διαφορά αν θα εκτελέσεις ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά την παράταση".

Για το αν τον εξέπληξε ο Παναθηναϊκός:

Παναθηναϊκός έχει πολλή ποιότητα και παίκτες με εμπειρία. Δεν με εξέπληξε κάτι Έχουν μεγάλο αβαντάζ για το αυριανό παιχνίδι, γιατί παίζουν εντός έδρας. Διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και γνωρίζουμε την ομάδα".