Facebook Pixel "Διαμαντάκος: Ο δήμιος της Μίλαν"!
| 2014-08-06 17:44:00

"Διαμαντάκος: Ο δήμιος της Μίλαν"!

"Διαμαντάκος: Ο δήμιος της Μίλαν"!

Η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα "calciomercatο" έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στο νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού, με τίτλο "Διαμαντάκος: Ο δήμιος της Μίλαν"!

Αρχικά, στο αφιέρωμα γίνεται λόγος για τα κιλά και το ύψος του, ενώ ο αναγνώστης μαθαίνει γρήγορα - γρήγορα ότι είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και πως πέρυσι έπαιξε για τον Εργοτέλη.

Όσο για το ψευδώνυμό του, αυτό είναι "Σπαρτιάτης" λόγω της δύναμης και του πάθους που βγάζει στο παιχνίδι του.

Στη συνέχεια... παντρεύεται το ξεκίνημά του στο χώρο του ποδοσφαίρου με το σήμερα. "Ο Πειραιώτης άσος, γέννημα θρέμμα της πόλης, ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ατρόμητου Πειραιά, στα 16 του πήγε στον Ολυμπιακό, έπαιξε στη δεύτερη ομάδα για τρία χρόνια, και πήγε στον Πανιώνιο, τον Άρη και τον Εργοτέλη τα επόμενα χρόνια", γράφει συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος και κατόπιν στέκεται στα τρία γκολ που σημείωσε σε πέντε ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012.

Τότε η Ελλάδα έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας 1-0 από την Ισπανία. Επίσης, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013 στην Τουρκία, σκοράροντας απέναντι στην Παραγουάη.

Κλείνοντας, γίνεται λόγος για τη δύναμή του και το εξαιρετικό σου του με το αριστερό. "Ενα ακατέργαστο ταλέντο που είναι υπό βελτίωση", αναφέρεται συγκεκριμένα.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να τραβήξουν την προσοχή περισσότερων "γαμπρών" για το μέλλον αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα η αξία του είναι 600.000 ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, που γράφει για τον "Σπαρτιάτη" Διαμαντάκο, αρκετά ιταλικά βλέμματα θα στραφούν πάνω του σύντομα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags