Facebook Pixel Επιστροφή Φύσσα στον Παναθηναϊκό!
| 2014-08-06 19:35:00

Επιστροφή Φύσσα στον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή Φύσσα στον Παναθηναϊκό!

Mετά από έξι χρόνια ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά από το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου!

Με αυτό τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός μετά τους Νίκο Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου και Γιάννη Σαμαρά, ενισχύεται ακόμη περισσότερο σε ποδοσφαιρική σκέψη, με την πρόσληψη του Φύσσα, ο οποίος θα έχει έναν ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση ενώ θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού». Ο Φύσσας θα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου, το γραφείο του θα βρίσκεται στην ΠΑΕ και θα έχει περισσότερο διοικητικό ρόλο. Έτσι, μετά το 2004 ο Φύσσας επιστρέφει στο... σπίτι του!

Φύσσας: «Χαρούμενος που επέστρεψα»

Από κει και πέρα, ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ σχετικά με την πρόσληψη του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags