Facebook Pixel Ευχάριστα νέα για Πουλίδο!
| 2014-08-23 19:58:00

Ευχάριστα νέα για Πουλίδο!

Ευχάριστα νέα για Πουλίδο!

Εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και δύο – τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό, όμως δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση, Χάιμε Καστίγιο, εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε πως ο νεαρός επιθετικός θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Τίγκρες.

Η προσφυγή του παίκτη εκδικάζεται στις 26 Αυγούστου και με δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθό «Central Fox», ο Καστίγιο είπε:

«Ο Άλαν έχει προσφύγει και ζητά την ελευθερία του, καθώς δεν αποδέχεται ως γνήσιο το συμβόλαιο που παρουσιάζει η Τίγκρες. Έχουμε την εκδίκαση της υπόθεσης την επόμενη εβδομάδα και αισιοδοξούμε ότι θα αποδείξουμε πως δεν υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ και πως είναι ελεύθερος από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Αν δεν δικαιωθούμε, υπάρχει πάντα η προσφυγή στη FIFA, όπου θα μας εκδοθεί προσωρινή άδεια για να παίξει ο Άλαν όπου επιθυμεί, μέχρι να βγει η απόφαση».

Τέλος, για το αν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει με την Τίγκρες, ανέφερε: «Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί δεν γίνεται να διαπραγματευτούμε για κάτι που δεν έχουμε υπογράψει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags