Facebook Pixel «Βράζουν» στον ΠΑΟ: «Το είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από σένα»!
| 2014-08-25 00:39:00

«Βράζουν» στον ΠΑΟ: «Το είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από σένα»!

«Βράζουν» στον ΠΑΟ: «Το είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από σένα»!

Έξαλλοι ήταν με την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (1-1) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τους Τάκη Φύσσα και Γιάννη Αλαφούζο να τα... χώνουν στον Δημήτρη Θάνο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τα εκφράσει τα παράπονά του, κυρίως για την φάση του πέναλτι στον Μάρκους Μπεργκ.

Εκεί όμως, όταν μπήκε αντίκρισε τον Γιάννη Κομπότη να κάνει έντονες παρατηρήσεις στον ρέφερι της αναμέτρησης για την φάση του πέναλτι του Αμπντούλ Ατζαγκούν, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ο Ντάνιελ Πράνιτς.

«Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα χωρίς καχυποψία. Οι αποφάσεις σου όμως, μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Έχει δει όλη η Ελλάδα το πέναλτι, εκτός από εσένα. Είσαι υπεύθυνος για το σημερινό αποτέλεσμα», του είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε!

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος, την ώρα που έβγαινε από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, εμφανώς απογοητευμένος έλεγε πως «θα τα πούμε την Τρίτη» και εννοούσε στην παρουσίαση των νέων εφετινών μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags