Facebook Pixel Φύσσας για ΠΑΟ: "Έχουμε χάσει τη..."
| 2014-08-26 11:52:00

Φύσσας για ΠΑΟ: "Έχουμε χάσει τη..."

Φύσσας για ΠΑΟ: "Έχουμε χάσει τη..."

Τι σχόλιασε στη συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου ο Τάκης Φύσσας; 

"Η θέση ήταν κενή. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου. Επέστρεψα σε μία ομάδα που μου έδωσε και της έδωσα πολλά. Το γεγονός πως οι ρόλοι είναι ξεχωριστοί και έχει γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, όλοι θα δουλεύουν για το καλό του συλλόγου.

Έχω καταλάβει πως ο σύλλογος έχει πολύ καλή οργάνωση. Θα προσπαθήσω να ενσωματώσω μέσα στην ομάδα τις δυνατότητες που έχω. Στόχος είναι να πάει καλά ο Παναθηναϊκός. Έχω κάνει τις προτάσεις μου στον πρόεδρο. Δεν είναι της παρούσης να τα πω. Στην πράξη θα τα δούμε. Η ευρωπαική αίγλη της ομάδας είναι χαμένη τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, υπάρχει ένα μοντέλο να στηριχθούμε στα ταλέντα. Ζούσα και στην Εθνική στο ελληνικό στοιχείο και μου αρέσει εδώ.

Ήρθα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, να συνεχίσουμε την περυσινή καλή πορεία και να έχουμε καλύτερα αποτέλεσματα. Η φιλοσοφιία της ομάδας υπάρχει και ήρθα να συνεισφέρω. Ο Παναθηναϊκός διαπρέπει ως προς το ήθος και έχει ένα άλλο επίπεδο. Όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο ουδέποτε μπούκαρα ή έχω δημιουργήσει προβλήματα. Η οικογένεια μου έμαθε τους τρόπους. Την προηγούμενη Κυριακή πολιτισμένα εξέφρασα τα προβλήματα μου. Με πολύ αξιοπρέπεια και ήθος είπα τα παράπονα που είχαμε και ήταν ολοφάνερα. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα", σχολίασε αρχικά ο νέος συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον ρόλο του στον σύλλογο και συμπλήρωσε:

"Το επίπεδο ήταν πάντα ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού. Φυσικά και χωράει. Τα δεδομένα εδώ στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση. Ο Παναθηναίκός έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά από τον Νίκο μέχρι και τον τελευταίο. Η ομάδα αποπνέει μια υγεία. Γιατί να μην συνεχίσουμε έτσι; Έχουμε πολλά πρότζεκτ όπως η νέα Λεωφόρος, το Κορωπί και εγώ με την σειρά μου θα βοηθήσουμε να εξελιχθεί. Με ήθος, λοιπόν, θα τα καταφέρουμε. Αυτή είναι η θέση μας ότι και να είναι απέναντι, όπως και να συμπεριφέρονται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags