Facebook Pixel Πουλίδο: «Δίνω μάχη, είμαι ελεύθερος»
| 2014-08-26 23:07:00

Πουλίδο: «Δίνω μάχη, είμαι ελεύθερος»

Πουλίδο: «Δίνω μάχη, είμαι ελεύθερος»

Ο Άλαν Πουλίδο αποχώρησε από την Ομοσπονδία, τονίζοντας γι ακόμα μια φορά πως είναι ελεύθερος παίκτης. Δεν υπήρξε συμφωνία με την Τίγκρες...

Ο Άλαν Πουλίδο κατέθεσε ενώπιον της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της χώρας του και περιμένει με αγωνία την απόφαση που θα βγει τις επόμενες ώρες. Μπορεί οι άνθρωποι της Τίγκρες να επιμένουν, ωστόσο ο δικηγόρος του διεθνούς φορ αισιοδοξεί. Ο Πουλίδο αποχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Δίνω την μάχη μου για κάτι δίκαιο. Είμαι σίγουρος πως είμαι ελεύθερος παίκτης. Είμαι έτοιμος για όλα». Στην συνάντηση των δύο πλευρών δεν υπήρξε συμφωνία. Είναι γνωστό τι αναφέρουν οι δύο πλευρές. Η μεριά του Άλαν Πουλίδο παρουσίασε σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό και έγγραφο από τις αστυνομικές αρχές που να πιστοποιεί πως το δεύτερο συμβόλαιο (που τον κρατάει δεσμευμένο με την Τίγκρες έως το 2016) είναι πλαστό.

ADVERTISEMENT

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Χεσούς Μαρτίνες, είπε: «Δεν υπάρχει ημερομηνία για επόμενη συνεδρίαση και ακρόαση στην Ομοσπονδία. Η θέση μας είναι ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος». 


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags