Facebook Pixel «Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία!
| 2014-08-28 16:43:00

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία!

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία!

Λίγες ώρες πριν τον... τελικό με την Ζίμπρου, στον Δικέφαλο «τρελάθηκαν» μόλις είδαν πως την Κυριακή τους «σφυρίζει» ο Καλογερόπουλος. Γιατί... θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό;

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για τον ορισμό του διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον διαιτητή που ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο Δικέφαλος είχε χάσει 2-1, βλέποντας τον Στοχ να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα μετά το επεισόδιο με τους Βαλντές και Φουστέρ.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι οι
Χρήστος Ακρίβος και Γιάννης Τουμπακάρης (αμφότεροι συνδέσμου Αθηνών), 4ος ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μπερσής (συνδέσμου Αρκαδίας).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην σελίδα της στο facebook παρουσιάσε την είδηση με αυτή την ανάρτηση:

«Μετά τον Κομίνη στην πρεμιέρα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ στέλνει τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών) να σφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου της περασμένης περιόδου (ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 2-1), να διευθύνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής Πλατανιάς - ΠΑΟΚ. 

Βοηθοί του ο Χρήστος Ακρίβος Αθηνών) και Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), τέταρτος ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Μπερσής (Αρκαδίας)».


Δείτε κι αυτό, πολύ γέλιο:   Έπιασε τη μάνα του με τον κολλητό του! (BINTEO)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags