Facebook Pixel Έκπληξη Ρανιέρι με τον αντι-Μανιάτη στην Εθνική!
| 2014-08-31 13:15:00

Έκπληξη Ρανιέρι με τον αντι-Μανιάτη στην Εθνική!

Έκπληξη Ρανιέρι με τον αντι-Μανιάτη στην Εθνική!

ΝΕΟ "μπαμ" από τον Ιταλό! ΠΟΙΟΝ νεαρό μέσο πήρε στη θέση του τραυματία άσου του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Ρουμανία; Η απάντηση με ένα "κλικ"!

Ακόμα μία έκπληξη επεφύλασσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στις κλήσεις του ενόψει του αγώνα με τη Ρουμανία στο "Καραϊσκάκη" (7/9) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε σήμερα τον Πέτρο Μάνταλο για να καλύψει το κενό το οποίο υπάρχει από χθες το βράδυ με τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη.

Ο άσος του Ολυμπιακού χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτή η πρόσκληση ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω! Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να δικαιώσω την επιλογή που έγινε προς το πρόσωπό μου και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της Εθνικής μας", δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ.  

ΣΚΑΕΙ αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ, τι αποφάσισε ο Ιβάν, ποιος είναι ο διάδοχος! Μάθε ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags