Η απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου και για αυτό λόγω… περιορισμένου χρόνο, ελάχιστα έχουν γίνει μέχρι και σήμερα γνωστά για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Σέρβος άσος που ήρθε στο Λιμάνι ως αντι-Σάμαρης, μπορεί να αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άντερλεχτ, όμως ο Ολυμπιακός για να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη στιγμή στο φινάλε του καλοκαιριού, χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η συμφωνία που έκλεισαν οι «ερυθρόλευκοι» με τους Βέλγους, δεν περιλαμβάνει μόνο οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και ενοίκιο για τον χρόνο που θα παίζει στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ υψηλό.

Ο Ολυμπιακός για να πείσει την Άντερλεχτ να δώσει τον νεαρό μέσο, πλήρωσε για τον δανεισμό του 600.000 ευρώ! Ένα νούμερο πάρα πολύ μεγάλο, αφού πρόκειται για δανεικό, όμως στο Λιμάνι εκτίμησαν πως έπρεπε να το δώσουν.

Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν η εναλλακτική λύση μετά το «ναυάγιο» με τον Ντιόπ και στον Πειραιά θεωρούν πως έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μία μεγάλη καριέρα και φυσικά να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αυτό έδωσαν φέτος την «600αρα» και αν τους πείσει θα τα ξανασκάσουν και το επόμενο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους.

Δείτε κι αυτό: Doggy style: Πώς θα της το κάνεις γρήγορα! (ΒΙΝΤΕΟ)