Facebook Pixel Ραντεβού για τον... Ευρωπαίο Παναθηναϊκό
| 2014-09-17 20:54:00

Ραντεβού για τον... Ευρωπαίο Παναθηναϊκό

Ραντεβού για τον... Ευρωπαίο Παναθηναϊκό

Σε Γερμανία και Πορτογαλία, προκειμένου να συνεχίσει τα ραντεβού που πραγματοποιεί με ευρωπαϊκούς συλλόγους προς όφελος στο αγωνιστικό αλλά και το κομμάτι του πρεστίζ του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί ο Τάκης Φύσσας.

Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του σαν διευθυντής ποδοσφαίρου του “τριφυλλιού”, ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας προσπαθεί ώστε ο σύλλογος να βρει ξανά την αίγλη που έχει χάσει τα τελευταία χρόνια.

Έπειτα από τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού με τη Βιτορούλ και τη συνάντηση με τον Γκεόργκι Χάτζι, ο Τάκης Φύσσας θα βρεθεί αρχικά στη Γερμανία. Εκεί, έχει προγραμματίσει ραντεβού με τον Ρούντι Φέλερ, διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ, θα δει από κοντά και ανθρώπους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να συστηθεί και να συνομιλήσουν για ποδοσφαιρικά θέματα. Από αγωνιστικά, μέχρι τέτοια που ορίζουν τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία ενός συλλόγου.

Εν συνεχεία, θα μεταβεί και στην Πορτογαλία όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα. Αυτό το ταξίδι και η επαφή με τους “αετούς” θα γίνει στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή : coppa.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags