Facebook Pixel «Δικαίωση» Ολυμπιακού για το πέναλτι!
| 2014-10-05 20:37:00

«Δικαίωση» Ολυμπιακού για το πέναλτι!

«Δικαίωση» Ολυμπιακού για το πέναλτι!

Διαβάστε γιατί στο Λιμάνι μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι πλέον για τα όσα «φώναζαν» σχετικά με την διαιτησία που είχαν στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε.

Μεγάλη κουβέντα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την διαιτησία που συνάντησε ο Ολυμπιακός στο Μάλμε, όπου και γνώρισε την πρώτη του ήττα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ με 2-0.

Οι Πειραιώτες «φώναξαν» για την φάση όπου ο Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η οποία είχε σταματήσει με οφσάιντ στον Μποτία, αλλά κυρίως διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι που δεν έδειξε ο Καράσεφ στην ανατροπή του Μανιάτη μέσα στην περιοχή, όταν το σκορ ήταν 1-0.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε πολύ και τώρα δικαιώνεται, αν και δεν έχει πλέον ιδιαίτερη σημασία, αφού οι βαθμοί χάθηκαν...

Ποιος είναι αυτός λοιπόν που δικαίωσε τον Ολυμπιακό; Ο προπονητής της Μάλμε, ο Άνγκε Χαρέιντε, ο οποίος... άκουσε πάρα πολλά στην Ελλάδα για τα όσα είπε πριν το ματς. Ο αντίπαλος κόουτς λοιπόν, παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ο διαιτητής ΕΠΡΕΠΕ να δώσει πέναλτι.

Μιλώντας στο gazzetta.gr είπε σχετικά: «Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά στο ποδόσφαιρο... Οφείλω να τονίσω όμως πως ήταν καθαρό πέναλτι. Δεν μπορώ να σχολιάσω την απόφαση του διαιτητή, αλλά εγώ είδα πως ήταν πέναλτι!»!

Διαβάστε κι αυτό: Ξεκάθαρο μήνυμα: "Άλλη μία και έφυγες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags