Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για Μαυρία!
| 2014-10-18 09:30:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για Μαυρία!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για Μαυρία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο αν επιστρέψει στην Ελλάδα ο Χάρης - Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν τον καλύπτει!

Εδώ και κάμποσες μέρες γράφονται και λέγονται πολλά για το μέλλον του Χάρη Μαυρία, κυρίως με πληροφόρηση που υπάρχει μέσω ρεπορτάζ από την Αγγλία...

Ο νεαρός άσος φέρεται να έχει βγει στη βιτρίνα της Σάντερλαντ, που θέλει να ρεφάρει κάποια από τα χρήματα που έχει δώσει για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια!

Η στήλη "Sportdog Penalty" του Σκύλου, όμως, γνωρίζει πολύ καλύτερα το θέμα και αποκαλύπτει πέντε βασικούς άξονες για το μέλλον του Χάρη! Διαβάστε τους:

1) Τόσο ο Μαυρίας όσο και ο ατζέντης του, Πολ Κουτσολιάκος, δεν έχουν μέχρι σήμερα ΚΑΜΙΑ ενόχληση απο τον Παναθηναϊκό ή τη Σάντερλαντ για το μέλλον του παίκτη.

2) Η διοίκηση της Σάντερλαντ θα έδινε δανεικό τον νεαρό άσο ΜΟΝΟ σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Δεν θα συζητούσε καν την προοπτική να τον δώσει δανεικό εκτός Νησιού, παρα μόνο με πώληση.

3) Οι ετήσιες αποδοχές του Μαυρία στις "μαυρόγατες" κυμαίνονται κοντά στις 600 χιλ. ευρώ. Περισσότερα χρήματα, δηλαδή, κι απο αυτά που παίρνει ο Μπέργκ. Ποσό που απαγορευτικό με λίγα λόγια για τον Παναθηναϊκό...

4) Μεταγραφικές εξελίξεις για τον Μαυρία πριν από τον Δεκέμβριο δεν θα υπάρξουν. Κουτσολιάκος και Μαυρίας άλλωστε, δεν έχουν στα πλάνα τους την Super League.

5) Το καλύτερο στο τέλος! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σε ανύποπτο χρόνο, έχουν ενημερώσει τον Κουτσολιάκο πως αν ο Μαυρίας αποφασίσει να γυρίσει άμεσα στην Ελλάδα, τους ενδιαφέρει!.. Καθώς, φυσικά, μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags