Facebook Pixel Ξεσ-άλωσε στην Πλατεία!
| 2014-10-20 21:33:00

Ξεσ-άλωσε στην Πλατεία!

Ξεσ-άλωσε στην Πλατεία!

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε 1-0 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
 

Οι Γιαννιώτες δεν ήταν καλύτεροι, ωστόσο έπαιξαν έξυπνα, εγκλώβισαν τους γηπεδούχους και την κατάλληλη στιγμή χτύπησαν στην κόντρα και πήραν το «διπλό».

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στο 39' είχε και μία μεγάλη φάση για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γιάννου έκανε το σουτ, όμως Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ανάλογο ήταν το μοτίβο της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Πανιώνιος είχε την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Τελικά, στο 63' ο Τσάβες έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, γύρισε στον Ακόστα και αυτός από κοντά έγραψε το 0-1.

Από το γκολ και μετά είδαμε ένα... μονότερμα, με τον ΠΑΣ να παίζει μαζική άμυνα και τον Πανιώνιο να κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά να μην πατάει περιοχή. Η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 73', όταν ο Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κολοβού.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον ΠΑΣ να φτάνει τους οκτώ βαθμούς και τον Πανιώνιο να μένει στους επτά.

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής (84’ Μασούρας), Παντίδος, Μπουμάλ (55’ Φούντας), Πάνος, Γιάννου, Σιώπης (32’ Μπούζας), Γκίνης (80’ Σμυρλής), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Οικονόμου

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκέζος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κρητικός (57’ Χαρίσης), Ακόστα, Μανιάς, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Λίλα

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Σκόνδρας, Λόπες, Ηλιάδης, Γιάκος, Σαπαλίδης

Διαιτητής: Τ. Παπαπέτρου

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags