Αναλυτικά όσα είπε:


"Σίγουρα εφόσον υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια δεν είναι τελικός ο αυριανός αγώνας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, γιατί θα παίξουμε στην έδρα μας και είναι σημαντικό να παίρνουμε τέτοιες νίκες. Πρέπει να αγωνιστούμε για τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή ο Έλληνας διεθνής.


Για το τι κάνει τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια: "Τα συστατικά είναι αυτά που χρειάζονται σε όλα τα παιχνίδια, δε διαφέρει σε κάτι το αυριανό παιχνίδι. Θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο και είναι καλό το ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο, όμως δεν παύει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δώσουμε το καλύτερο και με τη βοήθεια της τύχης εύχομαι να πάνε όλα καλά".


Για τη διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ: "Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό. Αυτομάτως μπαίνω σε μία σύγκριση με πέρυσι και αυτό δεν είναι πολύ καλό. Ίσως αυτή είναι δική σας δουλειά ή του κόσμου. Φέτος παρουσιάζουμε μία νεανική ομάδα, που ξεκίνησε τη χρονιά με παίκτες που έχουν διάθεση να αναδειχθούν μέσα από τον ΠΑΟΚ και όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προς όφελος της ομάδας. Όλοι τρέχουν και παλεύουν για την ομάδα και μέχρι τώρα μας έχει βγει".

Για το αν απασχολούν οι απουσίες της Φιορεντίνα τους παίκτες του "Δικεφάλου": "Όχι ιδιαίτερα να σας πω την αλήθεια, γιατί όπως είπα είναι μία πολύ καλή ομάδα και όποιος κι αν αγωνιστεί δεν αλλάζει ο βαθμός επικινδυνότητας, όποιος κι αν λείπει. Θα την αναλύσουμε και πιο καλά αύριο ομαδικά, αλλά η εικόνα που έχω είναι ότι είναι πολύ καλή ομάδα και αν μη τι άλλο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για τα δύο πρόσωπα της Φιορεντίνα: "Αυτό συμβαίνει συχνά σε ομάδες να παρουσιάζουν διαφορετικά πρόσωπα σε διαφορετικές διοργανώσεις, όμως πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αποτελεί κίνητρο. Οπότε περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με ένα δυνατό αντίπαλο και πάντα όλοι οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια θέλουν να δίνουν το κάτι παραπάνω γιατί είναι παιχνίδια ευρωπαϊκά με διαφορετική αίγλη".

Για το αν είναι το δεύτερο φαβορί για πρόκριση ο ΠΑΟΚ: "Η δυναμική και το ποια ομάδα είναι πιο δυνατή πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς στη Γαλλία δεν το κάναμε και έμπρακτα δε δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τους Γάλλους σε εκείνο το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε δεν έχουν καμία σημασία τα λόγια. Στο τέλος θα φανεί αν είμαστε οι δεύτεροι σε δυναμικότητα στον όμιλο".