Facebook Pixel Ξέσπασε με 5άρα η Αϊντχόφεν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-10-26 20:28:00

Ξέσπασε με 5άρα η Αϊντχόφεν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε με 5άρα η Αϊντχόφεν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με... διασυρμό ξεπέρασε το σοκ της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό στα τελευταία λεπτά του ματς η Αϊντχόφεν, η οποία επικράτησε στην Ουτρέχτη με 5-1 της τοπικής ομάδας και παρέμεινε στην κορυφή 

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League προηγήθηκε στο 12' με τον Μάχερ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Βίλεμς και έκανε το 1-0. Η PSV συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 23' κέρδισε πέναλτι-αποβολή ο Ντε Γιονγκ από τον φαν ντερ Μάαρελ με τον Ντεπάι να ευστοχεί και να γράφει το 2-0 με τον Χέντριξ στο 25' να δίνει προβάδισμα τριών γκολ στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο 45λεπτο και με δεδομένο το προβάδισμα του 3-0, η Αϊντχόφεν μπήκε χαλαρά και στο 50' το πλήρωσε… Η Ουτρέχτη μείωσε στο σκορ με τον Μπόιμανς και έδωσε το δικαίωμα στην εξέδρα να αναθαρρήσει… Οι γηπεδούχοι παρότι αγωνίζονταν με δέκα άγγιξαν στο 68' το 3-2 με τον σκόρερ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση με το 3-1 να παραμένει. Οσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έχαναν τη δυναμική τους με την Αϊντχόφεν να φθάνει στο 80' στο 4-1 με αυτογκολ του Κρουμ.

Ο χορός των γκολ, όμως, δεν είχε ολοκληρωθεί με την Αϊντχόφεν να φθάνει στο 90+1' στο 5-1 επί της Ουτρέχτης με την Αϊντχόφεν να είναι κατ' αυτόν στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην κορυφή με 24 βαθμούς έναντι 20 του Αγιαξ.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Ζουτ, Ρέκικ, Αρίας (85' Μπρενέτ), Μπρούμα, Βίλεμς, Μάχερ (62' Βαϊνάλντουμ), Γκουαρδάδο, Χέντριξ, Ντεπάι (78' Γιόζεφζουν), Ντε Γιονγκ, Νάρσινγκ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags