Facebook Pixel Τα κατάφερε ο Καλογερόπουλος!
| 2014-10-27 18:37:00

Τα κατάφερε ο Καλογερόπουλος!

Τα κατάφερε ο Καλογερόπουλος!

O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε χθες και έχασε στο Φάληρο, αλλά πώς να μη χάσει όταν δεν είχε να αντιμετωπίσει 11, αλλά 12 αντιπάλους. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν έδινε ούτε φάουλ, ούτε κίτρινες στους παίκτες του Ολυμπιακού και σημάδεψε Νάνο και Σίλντενφελντ για ανύπαρκτο λόγο.

ΣΤΟ ΔΕYΤΕΡΟ ημίχρονο ολοκλήρωσε το έργο του μετά το πέναλτι, που έδωσε στον Ολυμπιακό για μία βουτιά του Μήτρογλου. Τότε ο Μήτρογλου δεν του... έκανε το χατίρι για να ησυχάσει ο άνθρωπος, αλλά απέβαλε τον Αναστασίου, που από πέρυσι ήταν στόχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το 0-3 δεν ξεχνιέται εύκολα και έτσι ο Καλογερόπουλος τον απέβαλε. Ο Στιλ κράτησε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, αλλά οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν στο τέλος να φθάσουν στην ισοφάριση. Στο δημιουργικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, αλλά τι κριτική να κάνεις για παίκτες, όταν στο πρώτο ημίχρονο είδαν τον Μιλιβόγεβιτς, τον Μανιάτη να μην τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα ενώ Μιλιβόγεβιτς στη συνέχεια θα έβλεπε και δεύτερη κίτρινη.

ΤΟ ΚΛΟΥ του Καλογερόπουλου; Στο 91' ο Πέτριτς κοντρολάρει με το σώμα στην περιοχή, ο Ατζαγκούν ετοιμάζεται να σουτάρει απέναντι στον Ρομπέρτο, αλλά ο Καλογερόπουλος ανακάλυψε χέρι και φάουλ!

ΝΑ ΧΑIΡΕΣΤΕ το πρωτάθλημά σας. Η μπόχα πλέον έχει εξαπλωθεί. Ξεφτίλα...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags