Facebook Pixel Το πρόβλημα του Σαλπιγγίδη
| 2014-11-10 21:55:00

Το πρόβλημα του Σαλπιγγίδη

Το πρόβλημα του Σαλπιγγίδη

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι στιγμής 17 επίσημα παιχνίδια. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει παίξει στα 15 από αυτά! 

Το πιο εντυπωσιακό (και συνάμα παράξενο) είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται με σημαντικές ενοχλήσεις στο κότσι του ποδιού του!(Το παράξενο έχει να κάνει με το ότι είναι ντεφορέ, είναι τραυματίας, αλλά ξεκινάει σε όλα τα παιχνίδια).

Αυτό είναι το πρόβλημα που ανέφερε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, γι’ αυτό ο Σαλπιγγίδης δεν θα συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής ομάδας, μια και αυτό το θέμα πρέπει να αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα με ειδικές θεραπείες, ακόμη και με ενέσεις.

Πέρα από την πολύ αυστηρή κριτική (που και εδώ στο PAOK24 γίνεται στον διεθνή ποδοσφαιριστή) για την κακή του παρουσία στα μέχρι τώρα παιχνίδια, είναι προς τιμήν του ότι προσπαθεί και αγωνίζεται όποτε το ζητάει ο προπονητής, ο οποίος φυσικά και έχει την ευθύνη για όσους αγωνίζονται ή όχι…

Ο Σαλπιγγίδης έπαιξε όλα αυτά τα ματς με τον ΠΑΟΚ, τώρα θα μείνει εκτός εθνικής και σε αυτό το διάστημα θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που πλέον τον ενοχλεί και σε απλά πατήματα αλλά και επαφές του ποδιού με την μπάλα, αλλά και να ξεκουραστεί (πέρυσι έπαιξε σε 62 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) ώστε στα επόμενα ματς του Δικεφάλου να επιστρέψει πιο δυνατός.

Θυμίζουμε ότι ο Αναστασιάδης είπε χθες μετά από σχετική ερώτησή μας για την μόνιμη χρησιμοποίηση του ντεφορμέ αλλά και τραυματία Σαλπιγγίδη: «Ο Σαλπιγγίδης κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο που δεν μπορεί να τα κάνει άλλος παίκτης. Κάνει καλή ζωή, δεν έχει τραυματιστεί ποτέ, απλά το τελευταίο διάστημα πονάει στο πόδι. Για να παίξει άλλος θα πρέπει να είναι έτοιμος και είδατε ότι τόσο ο Περέιρα όσο και ο Παπαδόπουλος είχαν χάσει προπονήσεις».

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags