Facebook Pixel Πρόσωπο έκπληξη για πρόεδρος της ΕΠΟ!
| 2014-11-17 00:00:00

Πρόσωπο έκπληξη για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Πρόσωπο έκπληξη για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ελληνική Ομοσπονδία. Διαβάστε για τα τελευταία σενάρια, αλλά και πως ο Γιώργος Σαρρής μπορεί να κάνει το... μεγάλο κόλπο στο φινάλε.

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Σαρρή στην προεδρία της ΕΠΟ, καθώς πλέον αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του ΔΣ.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει και συζητήσεις σχετικά με την διάδοχη κατάσταση, καθώς αν παραιτηθεί τελικά ο Σαρρής, τότε μέσα στον Δεκέμβριο θα έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ για νέο πρόεδρο.

Ήδη ακούστηκαν τα ονόματα των Γ. Βούρβαχη, Δ. Κούκη, Β. Γκαγκάτση και Β.Μητρόπουλου, αλλά η πλειοψηφία επεξεργάζεται άλλη λύση. Όπως διαβάσαμε στο «dikisports.blogsport.gr», η αντιπολίτευση προσανατολίζεται σε πρόσωπο που στο παρελθόν ήταν μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας!

Ένα πρόσωπο έκπληξη, το οποίο θα μπορεί να... ηρεμήσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το οποίο θα δώσει άμεσα λύσεις στα πολλά και σημαντικά θέματα που έχουν δημιουργηθεί.

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και σημειώνουν πως ο Σαρρής, τουλάχιστον για την ώρα, δεν θα αφήσει την θέση. Κυκλοφορεί άλλωστε έντονα τις τελευταίες ώρες το σενάριο πως σκέφτεται να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του ΔΣ, αλλά παράλληλα να φροντίσει ώστε να μην γίνει αυτή αποδεκτή!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Ρίχνει... βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Ντάλας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags