Facebook Pixel Αποκάλυψη: Ποια Ελλάδα; Στην Ιταλία ο Πουλίδο!
| 2014-11-29 10:50:00

Αποκάλυψη: Ποια Ελλάδα; Στην Ιταλία ο Πουλίδο!

Αποκάλυψη: Ποια Ελλάδα; Στην Ιταλία ο Πουλίδο!

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο νεαρός Μεξικανός, όπως νόμιζαν όλοι - Κάντε κλικ για να μάθετε ολόκληρο το ρεπορτάζ!

Η χθεσινή ανάρτηση του Πουλίδο στο Instagram, που ανέφερε ότι φεύγει από το Μεξικό για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι θέλει να πει ο νεαρός άσος.

Βρέθηκε άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ή έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού; Κι αν είναι το δεύτερο, γιατί δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση από τους πρωταθλητές;

Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αναμενόταν να φτάσει χθες το βράδυ στην Ιταλία, μετά από επαφές που έκανε στην Ομοσπονδία του Μεξικό. Προκειμένου να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, που του έχουν δώσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, για να είναι έτοιμος όταν ανακοίνωθεί επίσημα από τους "ερυθρόλευκους" και έρθει στην Ελλάδα...

Προφανώς ο νεαρός άσος έλαβε κάποια ενημέρωση από τους δικηγόρους του ότι η υπόθεσή του είναι στο τελικό στάδιο δικαίωσης και ήθελε να αποχαιρετήσει με αυτό το μήνυμα τους συμπατριώτες του, πριν αποχωρήσει οριστικά από την πατρίδα του.

Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη που να δικαιώνει τον παίκτη και, φυσι9κά, να ενεργοποιεί τη συμφωνία που υπάρχει με τους πρωταθλητές.

** ΧΑΜΟΣ - Ντροπή σου! Ρατσιστικό status γνωστού καλλιτέχνη στο Fb για Φουρέιρα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags