Facebook Pixel Αυτόν που δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό
| 2014-11-30 14:00:00

Αυτόν που δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό

Αυτόν που δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό

Ρε τον Παναθηναϊκό. Θέλει, λέει, τον παίκτη που στον αιώνιο αντίπαλο πήγε με προσδοκίες αλλά έφυγε νύχτα. Και τώρα δεν παίζει ούτε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Το ΄πιασες, έτσι;

Ο Ανδρέας Τάτος δεν υπολογίζεται από τον Σα Πίντο στον Ατρόμητο και φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Τριφυλλιού σε περίπτωση που αποχωρήσει τον Γενάρη από το Περιστέρι.

Ο παίκτης, λέει το ρεπορτάζ, αρέσει στον Αναστασίου που θέλει ενίσχυση στη μεσαία γραμμή από τη στιγμή που δεν του βγήκε η μεταγραφή του Μπούι και ψάχνει ακόμα για τον παίκτη που θα κάνει τη δουλειά που έκανε πέρυσι ο Αμπέντ.

Βέβαια, αποκτήθηκε τις προάλλες ο Νίνης, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα παίξει την μπάλα που έπαιζε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Τάτος, λοιπόν, που στον Ολυμπιακό αποδείχθηκε λίγος και στον Άρη το έπαιζε ηγέτης μεταξύ μέτριων ποδοσφαιριστών, ακούγεται για τον Παναθηναϊκό. Και το μεγάλο ερώτημα είναι πώς οι Πράσινοι θέλουν να χτυπήσουν τον αιώνιο αντίπαλο αγοράζοντας τα αποφάγια του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags