Facebook Pixel «Έκλεψε το ματς ο ΠΑΟΚ, εγώ φταίω...»
| 2014-12-03 23:55:00

«Έκλεψε το ματς ο ΠΑΟΚ, εγώ φταίω...»

«Έκλεψε το ματς ο ΠΑΟΚ, εγώ φταίω...»

«Ασπίδα» στους συμπαίκτες του σήκωσε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού.
 

«Θέλαμε να κερδίσουμε για να βρεθούμε στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το παιχνίδι. Εμείς προσπαθούσαμε από το πρώτο λεπτό να πιέσουμε. Είχαμε κατοχή, αλλά ο ΠΑΟΚ σε δύο αντεπιθέσεις σκόραρε. Δεν ήμασταν όσο έξυπνοι έπρεπε για να προσέξουμε την άμυνά μας. Το δεύτερο γκολ που τρώμε ειδικά, είναι χαζό γκολ. Μπήκαμε δυνατά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας δυσκόλεψε» σημείωσε αρχικά ο αρχηγός των Πειραιωτών.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαφορά των 5 βαθμών και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να γυρίσει την κατάσταση, εξήγησε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και η ομάδα μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να στεφθούμε στο τέλος πρωταθλητές. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο και τον πρόεδρο, που το θέλανε όπως και εμείς να κερδίσουμε απόψε. Ας τα βάλει μαζί μου ο κόσμος για την ήττα. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό σήμερα. Πρέπει να συσπειρωθούμε και μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Βγαίνω μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να στεφθούμε πρωταθλητές. Η ήττα μπορεί να μας συσπειρώσει. Έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου. Μπορούμε να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από τη θέση που είναι και να τον φέρουμε εκεί που πρέπει».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια, επισήμανε: «Πρέπει να τα πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Εμείς μπορούμε να το γυρίσουμε και αυτό θα κάνουμε. Το θέλουμε, το πιστεύω και θα το δείξουμε στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags