Facebook Pixel "Πάντα δυσκολευόμαστε στον Αστέρα"
| 2014-12-06 20:37:00

"Πάντα δυσκολευόμαστε στον Αστέρα"

"Πάντα δυσκολευόμαστε στον Αστέρα"

Η άμυνα είναι το "κλειδί" της νίκης για τον Παναθηναϊκό στο σημαντικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Χρήστο Δώνη και τα όσα δήλωσε στη NOVA

Ο νεαρός μέσος του Τριφυλλιού αναφέρεται στον αγώνα με τους Αρκάδες και λέει μεταξύ άλλων: "Πάντα δυσκολευόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα, ωστόσο αν παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επιθετικά ο Αστέρας είναι φωτιά. Είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ, όπως κάναμε και στο Αγρίνιο".

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένω ότι θα είναι μια καυτή έδρα. Πάντα δυσκολευόμαστε με τον Αστέρα ειδικά εκτός έδρας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι κι αν παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει θα πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για το αν αποτελεί έκπληξη η πορεία του Αστέρα φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Στην Ελλάδα όχι τόσο γιατί ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα οπότε δεν με έχει εκπλήξει. Αλλά στην Ευρώπη έχει κάνει θετικά βήματα και πιστεύω θα είναι ένα καλό ματς το μεταξύ μας».

Για το αν είναι οδηγός το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα. Προσπαθήσαμε όλοι, δώσαμε το 100%. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά προσαρμοζόμαστε και θα έχουμε μια καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη: «Ξέρουμε ότι επιθετικά είναι… φωτιά. Το θετικό είναι ότι στο ματς με τον Παναιτωλικό κρατήσαμε το μηδέν και θα πρέπει να το κάνουμε και στο ματς με τον Αστέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags