Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για μία μεταγραφή που θα τονώσει τα άκρα της επίθεσης μιας και εκεί έχει εντοπισθεί πρόβλημα τη φετινή χρονιά.

Ο Ντοσεβί δείχνει να μην μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο Ντουρμάζ δεν έχει προσαρμοστεί και είναι φευγάτος, το ίδιο και ο Γκαζαριάν. Μοναδική αξιόπιστη λύση καθαρού ακραίου κυνηγού αυτή τη στιγμή λογίζεται ο Αφελάι.

Στους παίκτες που εξετάζονται από τους ανθρώπους της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση φέρεται να είναι σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Έλληνας διεθνής, που απασχόλησε τους Ερυθρόλευκους και το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίζεται ανελλιπώς στη νέα του ομάδα στην Ιταλία, τη Βερόνα, και δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Αν όντως από τον Πειραιά ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, τότε θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο και είναι δύσκολο να αποχωρήσει στα μέσα της χρονιάς από την ομάδα του.

Πάντως, πρόθεση των πρωταθλητών είναι να προχωρήσουν σε 2-3 σημαντικές προσθήκες τον Ιανουάριο χωρίς να λογαριάζουν το οικονομικό κόστος.