Facebook Pixel Άσχημα μαντάτα για Λεωφόρο!
| 2014-12-17 13:56:00

Άσχημα μαντάτα για Λεωφόρο!

Άσχημα μαντάτα για Λεωφόρο!

Δυσάρεστες εξελίξεις υπήρξαν χθες (16/12), σχετικές με την ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Goal", το ΣΤ' Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Περιφέρειας Αττικής απέρριψε την αίτηση ανάκλησης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Πράξης 381 του Ε' Κλιμακίου (ΣΤ' Διακοπών).

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η χρηματοδότηση της ανάπλασης της Λεωφόρου δεν είναι νόμιμη, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει ακριβείς οι λόγοι, ενώ θεωρείται αδιανόητο να διατεθούν κονδύλια για ένα γήπεδο που έχει ζωή δύο χρόνια και τρεις μήνες.

Επίσης, σε περίοδο έντονης δημοσιονομικής κρίσης στερούνται από την Περιφέρεια σημαντικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν, είτε για αναπτυξιακά έργα, είτε για την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που υφίστανται τις δυσμενέστερες συνέπειες της κρίσης.

Ο Παναθηναϊκός, πλέον, έχει δικαίωμα σε 15 μέρες από την πρώτη μέρα παραλαβής της απόφασης να καταθέσει αίτηση αναθεώρησης της συγκεκριμένης απόφασης και αν εισπράξει και νέο "'όχι" από εκεί, τότε θα στραφεί σε νέες πηγές χρηματοδότησης, όπως είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags