Στο ένα από τα δύο ματς που άνοιξε την 15η αγωνιστική, Πανθρακικός και Αστέρας υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 1-1 στην Κομοτηνή. Το σκορ άνοιξε ο Τζάνης στο 10` για τους γηπεδούχους και ισοφάρισε με πολύ ωραίο μακρινό σουτ ο Γκοϊαν. Ο Άστέρας έχασε την ευκαιρία, έστω και προσωρινά να πιάσει στη 2η θέση τον Ολυμπιακό, ενώ οι Θράκες έδειξαν χαρακτήρα μετά τη συντριβή που υπέστησαν στη Λεωφόρο, παίρνοντας ισοπαλία από έναν ισχυρό αντίπαλο. Mοιραίος ο Χασομέρης που στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1!!

Φάσεις, λάσπη και 1-1!

Κακός ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής στην Κομοτηνή, αλλά δεν έλλειψαν οι φάσεις. Στο 5` ο Μπαράλες υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αυτή κόλλησε στη λάσπη, με τον Τσοκάνη να το εκμεταλλεύεται, αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε και στο 8` είχαμε το 1-0! Ο Ντιγκινί έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και βρήκε μέσα στην περιοχή τον Τζάνη, που με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Θεοδωρόπουλο!

Ο Αστέρας πήγε να απαντήσει στο 10` με τον Μάσα αλλά μία ο Εμπόου και την άλλη ο Αθανασιάδης κράτησαν το 1-0. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 31` με γκολάρα του Γκοϊαν και το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ!

Μοιραίος ο Χασομέρης!

Το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες το χώρισαν στα... δύο. Μέχρι το 65' ο Αστέρας είχε την κατοχή και αρκετές φορές έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 48' ο Παντελιάδης σούταρε λίγο άουτ, στο 57' ο Μάσα τον... αντέγραψε και στο 62' ο Μπαράλες δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι.

Κι ενώ η βροχή δυνάμωνε και η μπάλα σε πολλές περιπτώσεις πρόδιδε τους παίκτες, ο Πανθρακικός ανέβασε στροφές και σε τέσσερις περιπτώσεις άγγιξε, χωρίς αποτέλεσμα, το «τρίποντο». Στο 78' και στο 79' οι Ντιγκινί και Μάσα είχαν αδύναμες προσπάθειες (σουτ και κεφαλιά, αντίστοιχα) από καλή θέση, ενώ στο 83' ο Μπαϊκαρά, ξανά από πλεονεκτική θέση, πλάσαρε άστοχα.

Και φτάσαμε στα... χασομέρια, με τον Χασομέρη, που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα, να είναι ο μοιραίος των γηπεδούχων. Στο 90+4` ο Μεχία εκτέλεσε φάουλ, ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε δύσκολα και έμεινε... εκτός εστίας, αλλά ο Χασομέρης σημάδεψε την εξωτερική και όχι την εσωτερική πλευρά των διχτύων του Αστέρα, αφήνοντας με το... αχ τους οπαδούς του Πανθρακικού.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης (82' Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Τζάνης (67' Χρήστου), Κάσες (88' Χασομέρης), Ντεγκινί.
Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71' Γιαννιώτας), Τσοκάνης (85' Ζησόπουλος), Μάσα, Νίκο (61' Μπακασέτας), Μπαράλες.

Γκολ: 8' Τζάνης - 31' Γκοϊάν
Κίτρινες: 27' Μεχία, 58' Πασχαλακης -21' Παντελιάδης, 30' Σανκαρέ, 45' Κουρμπέλης, 93' Γκοϊάν

Αναλυτικά σε λίγο...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr