Facebook Pixel Στην Λεωφόρο ως το 2021 ο Παναθηναϊκός!
| 2014-12-19 00:59:00

Στην Λεωφόρο ως το 2021 ο Παναθηναϊκός!

Στην Λεωφόρο ως το 2021 ο Παναθηναϊκός!

Την Πέμπτη κατατέθηκε στην Βουλή τροπολογία που δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να παραμείνει στη Λεωφόρο τουλάχιστον ως το 2021, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και έργα βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει κανονικά η ανακαίνιση του γηπέδου και παράλληλα δίνεται πολύτιμος χρόνος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πετύχουν τον σημαντικότερο στόχο του συλλόγου, δηλαδή την παραμονή του στο «σπίτι» του!

Η τροπολογία αποτελείται από 25 παραγράφους, μια εκ των οποίων δίνει παράταση δέκα ετών στην εξαίρεση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την υποχρεωτική κατεδάφισή του. «Η αναπροσαρμογή του χρονικού διαστήματος, συνάδει με τον σκοπό του νομοθέτη για τη διατήρηση των εν λόγω εγκαταστάσεων έως την ολοκλήρωση των αντίστοιχων έργων στην περιοχή επέμβασης, αλλά και την από χρονικής απόψεως ρεαλιστική πραγμάτωση τυχόν εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας εγκαταστάσεων», σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags