Ισοπαλία σαν ήττα λοιπόν για τον Πανθρακικό που κρατούσε σφιχτά το 1-0, αλλά στο 89` ο Καλτσάς τιμώρησε τους γηπεδούχους, δίνοντας τον βαθμό στη Βέροια! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10` με τον Τζάνη, είχαν δοκάρι με τον Ντιγκινί στο 72`, η Βέροια έπαιζε με 10 από το 79` λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο, όμως στο τέλος έχυσαν την καρδάρα με το γάλα και παρέμειναν τρίτοι από το τέλος με 12 βαθμούς... Η ομάδα του Γκρανέρο από την άλλη δεν έπαιξε καλά, όμως ήταν αποτελεσματική κι έφτασε τον Αστέρα στους 25 βαθμούς.

Ο αποτελεσματικός Πανθρακικός

Η Βέροια φάνηκε να πατάει καλύτερα στο (το`λεγες και χωράφι...) γήπεδο αλλά ο Πανθρακικός στην πρώτη ευκαιρία που έκανε ευτύχησε να προηγηθεί! Στο 10` ο Κάσες βγήκε πολύ ωραία από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ με παράλληλη μπαλιά στον Τζάνη που δεν αστόχησε από κοντά για το 1-0! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 20`, όμως στο σουτ του Τσουμάνη μετά την επέμβαση του Καντιμοίρη, ο Τζάνης στην επαναφορά, δεν μπόρεσε το 2-0. Κάπως έτσι έληξε και το πρώτο μέρος χωρίς άλλες συγκινήσεις, αφού οι φάσεις της Βέροιας με Βεργώνη (34`) και Μπεν (44`) δεν είχαν αντίκρυσμα.

Mε Καλτσά στο 89`!

Η Βέροια πίεσε στο δεύτερο μέρος και στο 49` έφτασε κοντά στο 1-1 με το σουτ του Βεργώνη. Οι φιλοξενούμενοι κινούνταν μεν καλύτερα στο γήπεδο, δίχως μεγάλη ουσία δε. Ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, καθώς ήταν ανοιχτό ματς, ωστόσο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες. Με τα πολλά, στο 72` ο Ντιγκινί "άδειασε" εξαιρετικά δύο αμυντικούς και βγήκε φάτσα με τον Καντιμοίρη, όμως σημάδεψε το δεξί δοκάρι! Ο Γκρανέρο ρίσκαρε κι άλλο βάζοντας και τον Κάμπορα στο 79`, αλλά στο 80` αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ραούλ Μπράβο για κλωτσιά στον Μπαϊκαρά! Ο Μεχία στο 86` νικήθηκε από τον Καντιμοίρη από τον Μεχία στο τετ-α-τετ και ο Καλτσάς στο 89` τιμώρησε τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Καλτσά από τη σέντρα του Μπαϊκαρά! Σοκ λοιπόν για τους Θράκες που υποχρεώθηκαν σε οδυνηρή ισοπαλία, με τη Βέροια να παίρνει έναν μάλλον ανέλπιστο βαθμό...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr