Facebook Pixel Ποιον παίκτη του έκραζε ο Άγγελος! (ΦΩΤΟ)
| 2014-12-21 23:15:00

Ποιον παίκτη του έκραζε ο Άγγελος! (ΦΩΤΟ)

Ποιον παίκτη του έκραζε ο Άγγελος! (ΦΩΤΟ)

Ο Αναστασιάδης στη Λιβαδειά δεν έβραζε μόνο με τον διαιτητή, αλλά και με τις αντιδράσεις κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας του. Ποιος ήταν αυτός που τα άκουσε άγρια και γιατί;

Σε έξαλλη κατάσταση παρακολούθησε σχεδόν όλο του ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, ήταν όρθιος και διαμαρυρόταν πολύ έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Ο κόουτς όμως του Δικεφάλου δεν είχε παράπονα μόνο από τον ρέφερι, είχε και από τους παίκτες του είτε επειδή κάποιοι δεν έκαναν τακτικά αυτά που τους ζήταγε είτε επειδή ήταν απείθαρχοι και έχαναν την αυτοσυγκέντρωση τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος στο 53ο λεπτό και ενώ έβγαινε από την αναμέτρηση, ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος και φώναζε στον διαιτητή, αλλά και σε έναν αντίπαλό του!

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Αναστασιάδη και για αυτό τα έχωσε στον Έλληνα επιθετικό, καθώς όπως έχει πει πάρα πολλές φορές, με την διαιτησία ΠΡΕΠΕΙ να ασχολείται μόνο αυτός και κανείς άλλος από την ομάδα.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:   Τα καντήλια του Άγγελου μετά το παιχνίδι!  

Δείτε το ξέσπασμά του!








 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags