Ο Σκύλος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι έχει το καλύτερο ρεπορτάζ. Έγκυρο, έγκαιρο, που αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην αθλητική πιάτσα, πριν οι άλλοι να το πάρουν χαμπάρι!

Κάπως έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε τη μεταγραφή του Ταυλαρίδη στον Παναθηναϊκό και ξέρετε τι ανακαλύψαμε; Ότι είναι έργο Κατσουράνη!

Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: χθες το μεσημέρι ο Κώστας Κατσουράνης ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο, αν και η ομάδα του Περιστερίου δεν έψαχνε για παίκτη στη θέση του!

Σήμερα το μεσημέρι έγινε επίσημα γνωστό (δεν υπάρχουν ανακοινώσεις ακόμα), ότι ο Ταυλαρίδης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε που ταιριάζει το πράγμα;

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ήθελαν τον Ταυλαρίδη στην ομάδα τους και είχαν μιλήσει σχετικά με τους Περιστεριώτες εδώ και μέρες. Ξέρετε, όμως, ποια ήταν η απάντηση που έλαβαν; "Να δούμε τι θα γίνει πρώτα με την περίπτωση του Κατσουράνη"!

Σαν στόπερ πήγε ο Κώστας, δηλαδή, στον Ατρόμητο (φυσικά αν χρειαστεί θα βοηθήσει και στα χαφ), για αυτό είχαν για λίγες μέρες στο περίμενε τους "πράσινους" οι Περιστεριώτες.

Στην ουσία, δηλαδή, η έλευση του Κατσουράνη στον Ατρόμητο, βοήθησε ώστε να γίνει η μεταγραφή του Ταυλαρίδη στον Παναθηναϊκό...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Τρελάθηκε το ξανθό - Επώνυμη δημοσιογράφος κέρασε βρακάκι!