Facebook Pixel Προς "ναυάγιο" με Τζανδάρη...
| 2014-12-28 23:49:00

Προς "ναυάγιο" με Τζανδάρη...

Προς "ναυάγιο" με Τζανδάρη...

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο μάνατζερ του Φάνη Τζανδάρη, Γιάννη Ευαγγελόπουλος και σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενημέρωσε ότι η πλευρά του παίκτη δεν αποδέχεται την πρόταση που του έκανε ο Δικέφαλος για να ανανεώσει για τέσσερα ακόμη χρόνια την συνεργασία του με την ομάδα...

Η πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στον Τζανδάρη, προβλέπει τετραετές συμβόλαιο και με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 70.000€ και κλιμακωτά θα φθάσουν στις 100.000€ και με αύξηση της τάξης των 10.000€ ανά χρονιά. Σε αυτές τις αποδοχές θα προστεθούν και μπόνους συμμετοχών, αλλά όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του παίκτη, η συγκεκριμένη πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η τροπή που παίρνει η υπόθεση της υπογραφής νέου συμβολαίου από τον Τζανδάρη ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρη, ακόμη και μετά από αυτή την ενημέρωση που έκανε ο μάνατζέρ του, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει απόλυτη σιγουριά για τις κινήσεις του. Και κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι αυτή η ενημέρωση που δόθηκε χθες, θα συμβαδίζει και με τις πραγματικές προθέσεις του παίκτη. Για αυτό και στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, αναμένεται να υπάρξει συζήτηση με τον Τζανδάρη, προκειμένου να πληροφορηθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τον ίδιο για τις προθέσεις που έχει και την απάντηση που πρόκειται να δώσει στην πρόταση της ΠΑΕ.

Εάν ο Τζανδάρης έχει διαφορετική γνώμη από αυτήν που εξέφρασε ο μάνατζέρ του, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Εάν η άποψή του είναι ίδια με αυτήν του μάνατζερ Ευαγγελόπουλου (τον οποίο παρεμπιπτόντως στον ΠΑΟΚ θεωρούν εδώ και χρόνια φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό), τότε ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags