Facebook Pixel Όχι μόνο δεν φεύγει ο Βιεϊρίνια, αλλά ανανεώνει!
| 2014-12-29 00:45:00

Όχι μόνο δεν φεύγει ο Βιεϊρίνια, αλλά ανανεώνει!

Όχι μόνο δεν φεύγει ο Βιεϊρίνια, αλλά ανανεώνει!

Διαβάστε την αποκαλυπτική συζήτηση που είχε ο μάνατζερ του Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκος, με τον Ζήση Βρύζα για το θέμα του Πορτογάλου άσου...

Παρά το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ γνώριζαν ουσιαστικά ποια θα είναι η τροπή μίας τέτοιας συζήτησης, η επαφή έγινε, περισσότερο για να διερευνηθούν και ουσιαστικά να επιβεβαιωθούν οι προθέσεις που μπορεί να έχει ο Βιεϊρίνια.

Γι` αυτό και ο Ζήσης Βρύζας ρώτησε εάν αυτή την περίοδο υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια, Οι τοποθετήσεις του Πολ Κουτσολιάκου ήταν οι αναμενόμενες, για έναν παίκτη που είναι στα 28 και η προοπτική που έχει μπροστά του συμμετέχοντας με την Βόλφσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα είναι τεράστια. Με την ομάδα του στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έτοιμη να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ο Βιεϊρίνια δεν πάει πουθενά. Μένει και ανανεώνει...

Οι φιλοδοξίες του Πορτογάλου συμβαδίζουν αυτή την στιγμή με αυτές τις Βόλφσμπουργκ, που σύμφωνα με πληροφορίες του προσφέρει ένα νέο τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που θα φτάσουν τα 7.000.000€! Και μέσα στο επόμενο διήμερο είναι πιθανό να προχωρήσει η όλη διαδικασία και να κλείσει η συμφωνία.

Η διερεύνηση των προθέσεων που υπάρχουν και οι επιβεβαίωσή τους, έγινε ουσιαστικά για τυπικούς λόγους και με όλη την συζήτηση που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες για το ενδιαφέρον που (δεν) έδειξε ο ΠΑΟΚ και με αφορμή την παρουσία του Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags