Facebook Pixel Αυτό θα κάνει ΜΠΑΜ: Προτάθηκε Ολυμπιακό ο...
| 2014-12-29 11:02:00

Αυτό θα κάνει ΜΠΑΜ: Προτάθηκε Ολυμπιακό ο...

Αυτό θα κάνει ΜΠΑΜ: Προτάθηκε Ολυμπιακό ο...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να υπογράψουν από τώρα μαζί του!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ομάδες της Σούπερ Λιγκ που μπορούν να κάνουν όποια οικονομική υπέρβαση θέλουν, προκειμένου να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή.

Κι αυτό από μόνο του κάνει τους διάφορους μάνατζερ και όσους ασχολούνται με τις μεταγραφές, να τους προτείνουν παίκτες για να καλύψουν τα κενά στις θέσεις που ψάχνουν!

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν χαφ-εξτρέμ όσο και σαν κυνηγός, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ προτάθηκε στους Πειραιώτες ο Αντελίνο Βιεϊρίνα!

Ο Πορτογάλος άσος που παίζει στη Βόλφσμπουργκ, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει! Ένα συμβόλαιο που ολοκληρώνεται σε έξι μήνες, άρα από την 1η Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει!

Λέτε αυτή η ομάδα να είναι ο Ολυμπιακός που θα το κάνει; Μα δεν είπε κανένας ότι επειδή προτάθηκε στο Λιμάνι, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ενδιαφερθούν!

Το σκέφτεστε, όμως, τώρα που το όνομα του Βιεϊρίνια "παίζει" στο ρεπορτάζ και του ΠΑΟΚ, να γίνει κάποια κρούση από Πειραιά μεριά;

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ! **Τσίτσιδη πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags