Facebook Pixel Κυνηγάει μεταγραφή Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός!
| 2014-12-30 22:30:00

Κυνηγάει μεταγραφή Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός!

Κυνηγάει μεταγραφή Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να κάνουν το... μπαμ με τον Έλλην άσο. Διαβάστε τι συμβαίνει.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και δεν αποκλείεται ο παίκτης να έρθει ακόμα και τον Γενάρη στο Λιμάνι, όπως γράφει το gazzetta.gr

Για τον Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, αφού είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στο λιμάνι, είναι Ελληνας, διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία, έχοντας μπροστά του όλο το μέλλον. Τότε όμως οι συνθήκες για να ολοκληρωθεί μία τέτοια μεταγραφή ήταν δύσκολες, κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει τώρα. 
 

Ο Ολυμπιακός στις συζητήσεις που κάνει με την Τζένοα και για τον Ιταλό στόπερ Ατσέρμπι ο οποίος παίζει στη Σασουόλο αλλά κατά 50% ανήκει στους Γενοβέζους, έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Ταχτσίδη ξέροντας πολύ καλά ότι οι ιθύνοντες της Τζένοα δεν έχουν και πολλά περιθώρια για αρνήσεις. Βλέπετε η Τζένοα ακόμη δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Φετφατζίδη. Για την ακρίβεια χρωστάει το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού ποσού.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι... πατάει πάνω σε αυτήν την αδυναμία της Τζένοα για να κάνει ένα πολύ έξυπνο και κερδοφόρο για αυτόν deal με την απόκτηση του Ταχτσίδη, αλλά και του 50% των δικαιωμάτων του Αρτσέμπι. 


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags