Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε πλέον την επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως φαίνεται υπάρχει «μεγάλο θέμα» και όλοι περιμένουν τι θα συμβεί με τους Πανιώνιο και ΟΦΗ.

Οι δύο σύλλογοι θυμίζουμε πως έχουν πάρει παράταση ολίγων ημερών από τη Λίγκα (έως τις 12 Ιανουαρίου 2015) για να αποσύρουν τις προσφυγές τους στα πολιτικά δικαστήρια, μέσω των οποίων επιδιώκουν να υπαχθούν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Όπως έχει αποφασίσει ο Συνεταιρισμός, εάν οι δύο ΠΑΕ δεν το πράξουν μέχρι τις 12/1, τότε θα ενεργοποιηθεί το άρθρο 35 του ΚΑΠ περί προσφυγών στα πολιτικά δικαστήρια και θα αποκλειστούν από τους αγώνες για όσο διαρκεί η παράβαση.

Έτσι λοιπόν, αν μετά τη Νίκη Βόλου, έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα οι Πανιώνιος και ΟΦΗ, τότε γίνονται πιο απλά τα πράγματα σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν (θυμίζουμε θα είναι 4!!).

Την συγκεκριμένη υπόθεση, όπως είναι γνωστό και από τις παρεμβάσεις του στην Λίγκα, παρακολουθεί στενά ο Λεβαδειακός και ο Κομπότης, ο οποίος όμως τις τελευταίες ημέρες έχει… τρελαθεί με όσα μαθαίνει.

Τι του μετέφεραν; Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Goal», μεταφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, ότι υπάρχει και Plan B για Πανιώνιο και ΟΦΗ, εάν δεν θα τα καταφέρουν να είναι «σωστοί» μέσα στον Γενάρη. Σύμφωνα με αυτό, θα τους αφήσουν μέσα στο πρωτάθλημα λόγω Nova (υπάρχει ρήτρα για κάθε ομάδα που αποχωρεί) και θα τους αποβάλουν στο τέλος…

Αυτά άκουσε ο Κομπότης και… τρελάθηκε και για αυτό θα έρθει «φορτωμένος» στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: «Καυτό» στριπτίζ μοντέλου σε ξενοδοχείο! (ΒΙΝΤΕΟ)