Facebook Pixel Πάει για το ΜΠΑΜ η ΑΕΚ! Θέλει τον...
| 2015-01-04 12:40:00

Πάει για το ΜΠΑΜ η ΑΕΚ! Θέλει τον...

Πάει για το ΜΠΑΜ η ΑΕΚ! Θέλει τον...

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ρίξουν χοντρά λεφτά φαίνεται ότι είναι οι άνθρωποι της "Ένωσης"!

Η αλήθεια είναι πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Δηλαδή πρόταση που να περιλαμβάνει συγκεκριμένη διάρκεια συμβολαίου, χρήματα κ.λπ.

Αλλά και μόνο που το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη "παίζει" ξανά για την ΑΕΚ, δείχνει τη διάθεση των "κιτρινόμαυρων" να επιστρέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Σούπερ Λιγκ και να είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα!

Γιατί δεν είναι και λίγο να συνδέεται το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ με την ΑΕΚ! Ο Αλγερινός άσος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα είναι ελεύθερος για να υπογράψει όπου θέλει!

Το όνομά του "παίζει" ξανά, σήμερα, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως και το περασμένο καλοκαίρι! Ο Ραφίκ ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ είναι δεδομένο ότι χρωστάει κάποιες απαντήσεις στη χώρα μας...

Μην σας κάνει εντύπωση, δηλαδή, αν το όνομά του κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ το επόμενο διάστημα και το ερχόμενο καλοκαίρι έχουμε εξελίξεις...

** MHN TO XAΣEIΣ - Για αυτό χώρισε το τούμπανο ο Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags