Facebook Pixel "Τελειώνει" ο Σπυρόπουλος...
| 2015-01-08 18:32:00

"Τελειώνει" ο Σπυρόπουλος...

"Τελειώνει" ο Σπυρόπουλος...

Ο Νίκος Σπυρόπουλος προπονήθηκε μόνος σήμερα στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν οτι ο Αγγελος Αναστασιάδης δύσκολα τον υπολογίζει για τη συνέχεια

Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι, καθώς ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ο Γιώργος Κατσικάς ανέβασε ρυθμούς επανένταξης, ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν προπονήθηκε εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Μόνος του προπονήθηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (είχε φραστικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη) και κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με επικέντρωση στην κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική λειτουργία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12:00) θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής, που θα ανακοινωθεί αμέσως μετά, για τον αγώνα του Σαββάτου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags