Facebook Pixel "Κολλάει" του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ...
| 2015-01-09 20:19:00

"Κολλάει" του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ...

"Κολλάει" του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ...

Αποκαλυπτικό είναι το Kicker.de όσον αφορά στο μέλλον του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλγσμπουργκ, με τον Πολ Κουτσολιάκο να επιβεβαιώνει οτι οι διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ για την ανανέωση του συμβολαίου του συνεχίζονται...

«Η επέκταση του συμβολαίου φαίνονταν να είναι μία τυπική διαδικασία πριν από τις χειμερινές διακοπές…» αναφέρουν οι Γερμανοί που μέσα από διάφορα στοιχεία αποδεικνύουν τις δυσκολίες που υπάρχουν…

Ο Παύλος Κουτσολιάκος που εκπροσωπεί τον Πορτογάλο, τονίζει: «Είμαστε σε συνομιλίες με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ίδιος ο Βιεϊρίνια δήλωσε αυτές τις μέρες: «Τώρα έχω επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και σκέφτομαι μόνο το δεύτερο κομμάτι της σεζόν».

Οι δημοσιογράφοι από το Kicker αναφέρουν ότι αυτή την εβδομάδα ο Κουτσολιάκος βρέθηκε για δύο μέρες στην πόλη της αυτοκινητοβιομηχανίας για συζητήσεις, χωρίς όμως να προκύψει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν το Νοέμβριο.

Από εκεί και πέρα οι συντάκτες του Kicker θυμίζουν την καριέρα του παίκτη, την πορεία του στην Βόλφσμπουργκ και κάπου εκεί αναφέρουν: «Ο παίκτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής και του ΠΑΟΚ που θα ήθελε να τον υποδεχθεί όπως τον άσωτο υιό, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ομάδες της Γερμανίας και του εξωτερικού, που τον θέλουν ελεύθερο από το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με το ενδιαφέρον της Βολφσμπουργκ για τον Γερμανό, Σούρλε της Τσέλσι…

Σε κάθε περίπτωση, το Kicker πολύ σωστά αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ πάντα σκέφτεται τον Βεϊρίνια, αφού όπως έχουν πει και άνθρωποι της ομάδας δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό η προτροπή τους, όταν εκείνος έφευγε: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή…». 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags