Το βασικό θέμα όλων των ειδησεογραφικών site στις 24 Μαρτίου ήταν τα γκαζάκια που ανατινάχθηκαν έξω από το σπίτι του Νάτσο Σκόκο. Ο sportdog, όπως κάνει πάντα, είχε ψάξει πολύ το θέμα τότε και σας είχε μεταφέρει άμεσα την πρόθεση του ποδοσφαιριστή (http://www.sportdog.gr/article/20102/vres-mou-omada-tora) να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το σωστό ρεπορτάζ πάντα επαληθεύεται. Έτσι λοιπόν, έστω και με καθυστέρηση, ο Σκόκο μας επιβεβαίωσε απόλυτα. Σε συνέντευξή του την Κυριακή 8/5 στην εφημερίδα «Real» ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση: «Η αλήθεια είναι ότι τότε πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, μέχρι και να φύγω αν ξαναγινόταν. Η οικογένεια είναι τα πάντα για μένα και δεν θα ρισκάρω ποτέ την ασφάλειά της».

Ο «υδραυλικός», λοιπόν, όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ στις 24 Μαρτίου, είχε επικοινωνήσει με τον μάνατζέρ του και του είχε ζητήσει να βρει άμεσα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια, ο ατζέντης του εξήγησε πως θα ήταν δύσκολο να βρει ικανοποιητική πρόταση για την ΑΕΚ την συγκεκριμένη περίοδο. Παρόλα αυτά έκανε μία… γύρα, αλλά πρόταση που να ικανοποιεί τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τους «κιτρινόμαυρους» δεν κατάφερε να φέρει.

Έτσι λοιπόν, το θέμα μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι, όταν και η Ένωση θα είναι πιο… ζεστή να πουλήσει τον Αργεντινό. Ο σύλλογος θέλει χρήματα και όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι αδύνατον να πληρώνουν πλέον το βαρύτατο συμβόλαιο του Σκόκο.